0%-OS VÁLLALKOZÓI HITEL? – Zéró Kamat, Végtelen Lehetőségek!

Az új KKV Technológiai Hitelprogram hihetetlen lehetőséget kínál a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, hogy kamatmentes kölcsönnel fejleszthessék vállalkozásukat. Tudjuk, hogy az ilyen típusú hitelfelvétel gondolata néha ijesztő lehet, különösen a vele járó adminisztráció és a bonyolult pályázati feltételek miatt.

Érdekel az új kamatmentes beruházási hitel, de aggódsz a sok papírmunka miatt? Az üzlet mellett nincs időd az utánajárásra? Nem ér rá a könyvelőd megírni a pénzügyi terved? Kérdéseid vannak a pályázati feltételekkel kapcsolatban, de nem tudod kihez fordulj? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy van egy megoldás, ami megkönnyíti az egész folyamatot?

Vállalkozói hitelre van szükséged? Kérdésed van?
Kattints az alábbi linkre, válaszolj néhány egyszerű kérdésre a Vállalati Hitel Keresőben, add meg elérhetőségeid és visszahívunk!
👉 https://www.corrigia.hu/hitelkereso/

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Miben fogunk támogatni?

Teljes körű adminisztrációs támogatás: Mi gondoskodunk a hitelkérelmi dokumentáció elkészítéséről. Nem kell aggódnod a papírmunka miatt!

Személyre szabott pénzügyi terv: Professzionális segítséget nyújtunk a pénzügyi terv elkészítéséhez, amely létfontosságú a hitel jóváhagyásához.

Gyors és zökkenőmentes pályázat benyújtás: Kapcsolatrendszerünk segítségével a hitelkérelmed kiemelt figyelemmel kezelik, így gyorsabban célba érsz.

Személyes támogatás a teljes folyamatban: Az igényléstől a folyósításig végigkísérünk a folyamaton, biztosítva, hogy minden lépésben megkapd a szükséges támogatást és tanácsot.

Az Új Kamatmentes Hitel: Több Mint Csak Finanszírozás

Amikor a gazdasági növekedésről van szó, a technológiai beruházások kulcsfontosságúak. A technológia nem csupán az újítás motorja, hanem az üzleti hatékonyság és a piaci versenyképesség növelésének eszköze is. Ebben a dinamikusan változó világban a vállalkozásoknak folyamatosan frissíteniük kell eszközeiket és technológiájukat, hogy lépést tudjanak tartani a piaci igényekkel és előnyt szerezzenek versenytársaikkal szemben. Az új KKV Technológiai Hitelprogram pont ebben kíván segítséget nyújtani, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy kamatmentes hitellel finanszírozzák beruházásaikat.

A Hitelprogram Főbb Feltételei

A program részleteit ismertetve kiemelkedő figyelmet érdemel a benyújtási határidő. 2024 április 30-tól év végéig tartó időszak adott a jelentkezésre, de fontos hangsúlyozni, hogy nem érdemes késlekedni, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor fogy el a rendelkezésre álló keret. A hiteligénylők számára megszabott kritériumok – legalább 5 fő foglalkoztatása és egy lezárt üzleti év – lehetővé teszik, hogy a vállalkozások széles köre éljen ezzel a lehetőséggel. A hitelösszeg 10 milliótól 100 millió forintig terjedhet, amely rendkívül vonzó lehetőséget kínál a vállalkozások számára, figyelembe véve a 0%-os kamatot és a rejtett költségek hiányát.

A könnyebb áttekinthetőség érdekében a feltételekről készítettünk egy vázlatos összefoglalót is számodra:

Benyújtási határidő: 2024. április 30-tól év végéig! De ne várj az utolsó pillanatig!

Hiteligénylő lehet: aki legalább 5 főt foglalkoztat és egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik.

Hitelösszeg: 10-100 millió Ft. között.

Kamat? 0%! De figyelem: nincs kezelési költség, előtörlesztési díj és egyéb rejtett költségek sem!

Hitelcél: Új gép, berendezés, elektromos jármű, megújuló energia termelőeszközök, informatikai eszközök és még sok más!

Biztosítékok: Elegendő a megvásárolt eszköz! Nem kell ingatlanfedezet!

Megvalósítási helyszín: Budapesten kívül bárhol az országban!

Futamidő: A tárgyi eszközök amortizációs idejéhez igazodik, de legfeljebb 10 évig terjedhet!

Milyen célokra igényelhető a kamatmentes hitel?

A hitel céljait tekintve a program széleskörű lehetőségeket kínál: új gépek és berendezések, elektromos járművek, megújuló energia termelőeszközök, informatikai eszközök beszerzése, és még sok más. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozások szinte bármely beruházási igényüket finanszírozhatják ezen a programon keresztül, ami a fenntarthatóság és az innováció felé tett lépés lehet számukra.

Az új kamatmentes hitelprogram így nem csak pénzügyi előnyöket kínál, de egyúttal lehetőséget is biztosít vállalkozásod számára, hogy a jövő technológiáit magáénak tudhassa. A fejlődés és innováció útján való elindulás soha nem volt még ilyen könnyű és kockázatmentes. Miért maradnál ki ebből a lehetőségből?

Tedd meg a következő lépést vállalkozásod jövője felé. Vegyél részt ebben a forradalmi programban, és tedd lehetővé vállalkozásod számára, hogy a legmodernebb technológiák segítségével növekedjen és virágozzon.

A hitelcélok és azok belső arányainak áttekinthető szemléltetésére íme egy összefoglaló táblázat.

A hitelcélok és azok belső arányainak áttekinthető szemléltetésére íme egy összefoglaló táblázat.

Támogatásunk a Folyamat Során

A papírmunkától való félelem gyakran akadálya a finanszírozási lehetőségek kihasználásának. Ebben a programban azonban nem kell aggódnod, mivel mi, a Corrigia szakértői átvesszük a teljes körű dokumentáció-kezelést. Személyre szabott pénzügyi tervet készítünk, amely kulcsfontosságú a hitel jóváhagyásához, valamint gyors és zökkenőmentes befogadást biztosítunk a kapcsolatrendszerünkön keresztül. A személyes támogatásunk garantálja, hogy minden lépésben melletted állunk, megadva a szükséges támogatást és tanácsot.

Készen Állsz A Következő Lépésre?

Ez a program nem csak egy finanszírozási lehetőség; hanem egy ugródeszka a vállalkozásod számára, hogy kihasználja a technológia adta lehetőségeket. Tedd meg a következő lépést vállalkozásod jövője felé. Vegyél részt ebben a forradalmi programban, és tedd lehetővé vállalkozásod számára, hogy a legmodernebb technológiák segítségével növekedjen és virágozzon. Ne hagyj ki egy ilyen fantasztikus lehetőséget!

Vállalkozói hitelre van szükséged? Kérdésed van?
Kattints az alábbi linkre, válaszolj néhány egyszerű kérdésre a Vállalati Hitel Keresőben, add meg elérhetőségeid és visszahívunk!
👉 https://www.corrigia.hu/hitelkereso/

VISSZAHÍVÁST KÉREK