Corrigia Consulting Zrt.

Független pénzpiaci alkusz (MNB engedély száma: H-EN-I-599/2022.)

A Corrigia Pénzügyi Szolgáltató Zrt. társcégét a Corrigia Consulting Zrt-t 2009. évben alapítottuk. A társaság zászlaja alatt menedzsment és gazdasági tanácsadást nyújtunk partnereink részére. Tevékenységünket a Magyar Nemzeti Bank engedélyével és felügyelete mellett független pénzpiaci alkuszként végezzük. Az alkuszi tevékenység lényege, hogy az ügyfél megbízásából és érdekében járunk el a pénzügyi szolgáltatások közvetítésében.

A pénzügyi intézményektől nem kérünk és nem is fogadunk el jutalékot. Segítséget nyújtunk ügyfeleink számára a számukra legkedvezőbb ajánlatok összegyűjtésében, összehasonlításában és kiválasztásában, valamint a szerződés megkötésében.

Ügyfeleink leggyakrabban az alábbi területeken igénylik szakmai támogatásunkat: forrásszerzés (hitelfelvétel, lízing, faktoring), pénzügyi átvilágítás (számlaforgalom, bankkapcsolatok optimalizálása), üzleti tervek készítése, valamint egyéb gazdasági tanácsadás (pl. vállalatértékelés, adósság átstrukturálás, követeléskezelés).

A felsorolt területeken évtizedes tapasztalattal és kiterjedt banki kapcsolatokkal rendelkezünk, valamint mögöttünk áll a Corrigia csoport finanszírozói háttere is. A tanácsadási tevékenység teljes időtartamában dedikált kapcsolattartót biztosítunk ügyfeleink számára.